Αρχική InfoTeens Sports Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μυεί παιδιά και εφήβους στον κόσμο της στρογγυλής θεάς

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μυεί παιδιά και εφήβους στον κόσμο της στρογγυλής θεάς

3575784_origΑν αγαπάς το ποδόσφαιρο, θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο τεχνικής σου και τον τρόπο παιχνιδιού σου τότε έλα να μάθεις τα μυστικά της μπάλας στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Couros Football Club.

Συνεργάτες καταξιωμένοι στο χώρο της προπονητικής στις μικρές ηλικίες, με γνώση και εμπειρία και εγκαταστάσεις πραγματικά εξαιρετικές και ασφαλείς τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας κάθε επίδοξου ποδοσφαιριστή. Υπό την καθοδήγηση των Χουάν Ραμόν Ρότσα, Νίκου Γραμμένου και Νόνι Λίμα, οι μικροί ποδοσφαιρόφιλοι θα εντρυφήσουν σε παιχνίδια ασκήσεων με τη μπάλα, θα μάθουν πειθαρχία και θα αναπτύξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Προπονητικά προγράμματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες όπως προβλέπεται διεθνώς, με γνώμονα την ηλικία, το επίπεδο εκμάθησης, τα σωματομετρικά στοιχεία των αθλητών και ασφαλώς με τον ενδεδειγμένο παιδαγωγικό τρόπο που απαιτείται σε κάθε τι που έχει σχέση με τα παιδιά.

Couros Club Football Academy - Γήπεδα 5x5
Τρίτης 19, Ελληνικό
2108946392,7


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.