Ο υπάλληλος της ΕΡΤ3 παρουσίασε βίντεο σοκ για τον βιασμό 9χρονης – Ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με την άδεια του πατέρα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον 56χρονο εργαζόμενο της ΕΡΤ3 που ασελγούσε επί δύο χρόνια σε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι. Ο ίδιος στην απολογία του εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος και υποστήριξε πως το παιδί τον… προκαλούσε! Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της μικρής ήταν γνώστης της κατάστασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του »Έθνους», εμφάνισε βίντεο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας να προτρέπει το εννιάχρονο κορίτσι να ενδώσει στις απεχθείς του ορέξεις! Ο 56χρονος άντρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε στο παιδί εδώ και δύο χρόνια.  Στο επίμαχο βίντεο εμφανίζεται ο 56χρονος να κρατά στην αγκαλιά του το κοριτσάκι και να το χαϊδεύει προκλητικά στο στήθος, ενώ ο πατέρας του παρακολουθεί την όλη σκηνή και μάλιστα επικροτεί την αισχρή πράξη. Σε άλλα βίντεο φαίνεται να το φιλά στο στόμα, παρότι το παιδί είναι απορημένο και ενοχλημένο, ενώ φέρεται να του έδινε μικρά δώρα για να μη μιλήσει σε κανέναν.

Οι εικόνες σόκαραν τους αστυνομικούς, που τις κατέσχεσαν κατά την έρευνα στο σπίτι του δράστη, καθώς εκτός από τις απεχθείς πράξεις σε βάρος της μικρής, κατείχε βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας, αλλά και υλικό που τραβούσε ο ίδιος σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνονται παιδιά με τις μητέρες τους και γυναίκες μέσα σε δημόσιους χώρους ή αστικά λεωφορεία.

Φιλικές σχέσεις

Η 9χρονη έμενε με τη μητέρα της στην ίδια πολυκατοικία με τον δράστη, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πατέρα της, ο οποίος επίσης κατάγεται από τη Γεωργία, για τον λόγο αυτό και η μικρή πήγαινε συχνά στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με τον συνήγορο του δράστη, Γιάννη Καχριμάνη, οι δυο άντρες κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, είχαν οικονομικές δοσοληψίες και η καταγγελία των γονιών της έγινε όταν ο 56χρονος σταμάτησε να τους βοηθά και να τον προμηθεύει αλκοόλ.

Ο δράστης αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, παραδέχτηκε την ασέλγεια και την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο, καθώς, όπως είπε, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ. Δικαιολόγησε την κατοχή πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε στην κατοχή του, λέγοντας ότι το κατέβασε από ελεύθερες σελίδες του Διαδικτύου, επειδή η σχέση που είχε με μία 60χρονη δεν τον ικανοποιούσε πια.