Αρχική Γωνιά του μαθητή Ο Υπολογιστής των Ονείρων μου! Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Ο Υπολογιστής των Ονείρων μου! Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

LIFE_CPT-FAM-WEBTOYS_1_PH-938x535

Έναν διαφορετικό διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά διοργανώνει το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά και προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν και να μοιραστούν μαζί μας τα όνειρα τους για τον υπολογιστή του μέλλοντος! Πώς μπορεί ο δικός σου υπολογιστής να κάνει τον κόσμο καλύτερο; Μοιράσου μαζί μας τα όνειρά σου!

Οι μικροί μας φίλοι καλούνται να φανταστούν τον ιδανικό υπολογιστή και μέσα από το σχέδιο τους να προτείνουν τους τρόπους με τους οποίους θα βελτίωνε την καθημερινότητά μας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, με φαντασία και δημιουργική διάθεση.

Μπορείτε να καταθέσετε το έργο σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ren@athena-innovation.gr. Εάν έχετε σχεδιάσει το έργο σας σε χαρτί ή σε οποιοδήποτε άλλο υλικό θα χρειαστεί να το φωτογραφήσετε ή να το σκανάρετε πριν μας το στείλετε ηλεκτρονικά. Διαφορετικά, μπορείτε να στείλετε το έργο σας ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου, 151 25, Μαρούσι, με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό Zωγραφικής της Βραδιάς του Ερευνητή 2015».

Η προθεσμία υποβολής: είναι η 11η Σεπτεμβρίου 2015. Τα τρία καλύτερα έργα θα επιλέξει επιτροπή που θα ορίσει το ΕΚ Αθηνά, στην οποία συμμετέχει και η Ελισάβετ Πλέσσα, ιστορικός τέχνης, που έχει διοργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε μουσειακούς χώρους και έχει υπάρξει μέλος της κριτικής επιτροπής πολλών διαγωνισμών παιδικής τέχνης.

Οι μικροί φίλοι που θα συμμετέχουν θα λάβουν πρόσκληση για την ανοικτή εκδήλωση που θα γίνει στο κεντρικό κτίριο του ΕΚ «Αθηνά» στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ερευνητές αλλά και τις δραστηριότητες του Κέντρου, να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης των έργων τους και να λάβουν τα δώρα και τα βραβεία τους.

Τα έργα θα προβληθούν στο πλαίσιο της Βραδιάς του Ερευνητή 2015.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.