Ο Υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης μιλά σε γονείς και παιδιά για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο (8/12)

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απευθύνουν πρόσκληση σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να διευρύνει τους ορίζοντές του γύρω από ένα θέμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης που λαμβάνει διαρκώς ανησυχητικές διαστάσεις – την Προστασία από τους Κινδύνους του Διαδικτύου.

Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη και φυσικά, η ενημέρωση. Και ο πλέον κατάλληλος να δώσει ολοκληρωμένες απαντήσεις σε αυτό το καίριο ζήτημα είναι ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, Υποστράτηγος, Βοηθός Επιτελάρχη Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και Επόπτης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς, ο κ. Σφακιανάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Διαδίκτυο: Μύθοι και Πραγματικότητα. Τι μέλλει γενέσθαι;».

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, και εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Στάση Ζωής» του Σχολείου, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει ως στόχο να αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία γύρω από σημαντικά θέματα που απασχολούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς
Μεσογείων 151, Μαρούσι
Τηλ: 210 61 86 000 (εσωτ. 0436)
www.doukas.gr