“Οδέττη και Βλασία οι μάγισσες των παιχνιδιών”, το παιδικό μιούζικαλ που ανεβαίνει κάθε Κυριακή στο Πολιτιστικό Πάρκο Λυκαβηττού

To κωμικό παιδικό μιούζικαλ που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο χορό, μιμική, θέατρο και ακροβατικά “Οδέττη και Βλασία οι μάγισσες των παιχνιδιών” συναντά τους λιλιπούτειους θεατρόφιλους κάθε Κυριακή στις 12 στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Πάρκου στον Πολυχώρο Λυκαβηττού.

Η υπόθεση της παράστασης:

Η Οδέττη και η Βλασία είναι αδερφές αλλά και μάγισσες μιας άλλης εποχής. Έχουν ασυμφωνία χαρακτήρων, διαφωνούν χορεύοντας και ξορκίζουν τραγουδόντας. Αλλόκοτες. Ξεμυαλισμένες, αλλά παντός καιρού. Περιμένουν τρένα, ξεχνούν βαλίτσες, μπερδεύουν συνταγές. Η Οδέττη και η Βλασία είναι μάγισσες των παιχνιδιών αλλά «εξορίζονται» από το Βασίλειο των Λευκών μαγισσών του Βορρά και ακολουθώντας τη λευκή σοφή κουκουβάγια, ταξιδεύουν στην Παιχνιδούπολη. Προσπαθούν να κάνουν φίλους τους τα παιδιά, για να ανακτήσουν τη χαμένη μαγική τους δύναμη. Ανάμεσα σε πορσελάνινες κούκλες και μολυβένιους στρατιώτες, ξύλινα αλογάκια και μουσικά κουτιά, τραγουδούν, χορεύουν, ξορκίζουν και θίγουν ζητήματα όπως η μοναδικότητα, η διαφορετικότητα και η αληθινή αγάπη! Μια παράσταση που θα αναστατώσει μικρούς και μεγάλους.

Η παράσταση προτείνεται σε σχολεία προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η παράσταση ξεκινάει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12 μμ στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Πάρκου στον Πολυχώρο Λυκαβηττού, Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός.

Συντελέστες
Παίζουν, Χορεύουν, Τραγουδούν: Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου
Σενάριο: Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου
Σκηνοθεσία: Χρήστος Καούκης, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου
Σκηνικά και Αντικείμενα: Χρήστος Καούκης, Κυριακή Γάσπαρη, Χρήστος Βάρος
Στίχοι τραγουδιών: Cobalt Blue
Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Καούκης, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου
Επιμέλεια Κοστουμιών: Εύα Πατραμάνη, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου

Γενική Είσοδος: 8€

Πολιτιστικό Πάρκο Λυκαβηττού

Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός

210 3647200, 210 3645481