Αρχική InfoBaby Βιβλία Οδηγίες για το μασάζ του μωρού

Οδηγίες για το μασάζ του μωρού

BKS.0176080Απαραίτητος οδηγός για να μάθετε πώς να κάνετε μασάζ στο μωρό σας: 300 ανέκδοτες φωτογραφίες που δείχνουν λεπτομερώς, βήμα βήμα, όλες τις κινήσεις για να ξεκινήσετε χαλαρά και με ασφάλεια το μασάζ του μωρού σας. Διευκρινίσεις και πρακτικές συμβουλές από μια έμπειρη επαγγελματία για τα διάφορα είδη μασάζ: χαλάρωση, ευεξία, ξύπνημα των αισθήσεων, καλύτερη πέψη... ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Ένας φιλικός οδηγός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του μωρού και θα πλουτίσει την επαφή και την επικοινωνία με τη μαμά του (και τον μπαμπά του!).

Οδηγίες για το μασάζ του μωρού:

Οι βασικές αρχές

Οι προϋποθέσεις για ένα πετυχημένο μασάζ (η κατάλληλη στιγμή, η κατάλληλη θερμοκρασία, τα ιδανικά λάδια), οι διαφορετικοί τύποι αγγίγματος, οι στάσεις του μασάζ...

Το μασάζ του νεογέννητου:

Απαλότητα πάνω απ' όλα, για να νιώθει ασφαλές το νεογέννητό σας, παιχνίδια με τις αισθήσεις του, τρόποι για να βοηθήσετε την πέψη ή τον ύπνο...

Το μασάζ του μωρού:

Πιο περίπλοκο μασάζ: κάτω μέλη, κοιλιά, θώρακας, χέρια, πλάτη, πρόσωπο, κρανίο... για να βοηθήσετε το μωρό σας να αντιληφθεί το σώμα του.

Ειδικά μασάζ:

Για να ανακουφίζετε τις μικρές ενοχλήσεις της καθημερινότητας, να απομακρύνετε τις εντάσεις, να ενεργοποιείτε τους ανοσοποιητικούς μηχανισμούς... και, επίσης, για το παιδί μετά τα δύο του χρόνια.

ISBN: 978-960-16-4610-7
Συγγραφέας: ΝΤΑΜΟΥΤΕΤ ΣΟΦΙ
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗ
Μετάφραση: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
Σελίδες: 128


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.