Αρχική InfoMommy Νέα Οδύνη στο μνημόσυνο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – «Πλέον ανοίγουν στόματα» λέει ο Γ. Τσούκαλης

Οδύνη στο μνημόσυνο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – «Πλέον ανοίγουν στόματα» λέει ο Γ. Τσούκαλης

BAGGELHS2Φίλοι, συγγενείς, συγχωριανοί αλλά και κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκε χθες στο Σελί του Ρεθύμνου δίνοντας το «παρών» στο τρίμηνο μνημόσυνο αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η θύμηση του τραγικού αυτού περιστατικού θα παραμένει ζωντανή.

«Το ενδιαφέρον του κόσμου για το χαμό του Βαγγέλη είναι τεράστιο απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εμείς μπορεί να χάσαμε τον Βαγγέλη αλλά ίσως σώσαμε άλλα παιδιά γιατί πλέον τα στόματα ανοίγουν. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να αποκρύπτουν άσχημες καταστάσεις που βιώνουν. Ο χαμός του Βαγγέλη μπορεί να σώσει πολύ κόσμο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιδιαδάκης.

BAGGELHS3

«Πλέον ανοίγουν τα στόματα»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ όπως τονίζει σε δηλώσεις του στο cretapost ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο φάκελος δεν έχει ακόμα κλείσει. «Οι έρευνες συνεχίζουν τόσο από την αστυνομία όσο και από εμένα. Ο φάκελος δεν έχει κλείσει. Θα υπάρξουν εξελίξεις που σύντομα θ’ ανακοινωθούν. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς δεν άνοιξαν τα στόματα όταν έπρεπε. Τώρα όμως ανοίγουν», επεσήμανε ο κ. Τσούκαλης.

Ο Πέτρος Φρονιμάκης εξωτερικεύει το βουβό πόνο του, εξηγώντας το Γολγοθά της οικογένειας, που προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός, αλλά … «δε γίνεται»! «Δεν μπορώ να περιγράψω την κάθε μέρα μου. Η απουσία του μεγαλώνει, όσο περνάει ο καιρός. Αυτό το βάσανο θα με κυνηγάει μέχρι το τέλος της ζωής μου» - λέει ο ίδιος και υπογραμμίζει την ανάγκη στήριξης στην οικογένεια του Βαγγέλη - στη μητέρα και τον πατέρα αλλά και τα δύο παιδιά που έμειναν πίσω. «Πρέπει να δώσουμε δύναμη και κουράγιο στους ζωντανούς» - λέει ο μαυροντυμένος Κρητικός, που όμως δεν ξεχνά ότι ο θάνατος του 20χρονου … ζητά δικαίωση. «Τώρα είναι δουλειά της Δικαιοσύνης για το τί θα αποφασίσει. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε «πράμα».»

«Η Δικαιοσύνη θα το ξεκαθαρίσει το θέμα. Όσοι έχουνε ευθύνη να τιμωρηθούνε» - προσθέτει ο θείος Γιάννης Γιακουμάκης, που δεν ξεχνά να ευχαριστήσει όλη την Ελλάδα αλλά και συγκεκριμένα τους κατοίκους των Ιωαννίνων που «είδαν την υπόθεσή μας, σαν δική τους υπόθεση».

«Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται» λέει ο χωριανός, Νίκος Κουμαντάκης, εκφράζοντας την ελπίδα, αυτό να ήταν το τελευταίο γεγονός και η τραγική ιστορία του Βαγγέλη «να σώσει άλλους μαθητές». «Αν ξέραμε πως συνέβαιναν αυτά τα πράγματα στη Σχολή του, κάτι θα είχαμε κάνει… σαν χωριανοί, σαν φίλοι, σαν συγγενείς» - προσθέτει ο ξάδερφος του αδικοχαμένου νέου, Γιάννης Γιακουμάκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.