Αρχική InfoSchool Λύκειο ΟΕΦΕ: Ξεκινούν τα επαναληπτικά μαθήματα για μαθητές Λυκείου

ΟΕΦΕ: Ξεκινούν τα επαναληπτικά μαθήματα για μαθητές Λυκείου

likeio1-750x483Περισσότερα από 650 Φροντιστήρια μέλη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας από τον Έβρο έως την Κρήτη διοργανώνουν για 12η χρονιά τα Επαναληπτικά Θέματα της Ο.Ε.Φ.Ε. και οι μαθητές τους διαγωνίζονται σε αυτά.

Όπως τονίζει η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, οι μαθητές του Λυκείου θα διαγωνιστούν σε πρότυπα, ποιοτικά και σταθμισμένα θέματα που έχουν παράγει περισσότεροι από 200 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων από τα Φροντιστήρια που συμμετέχουν στην διαδικασία.

Τα επαναληπτικά θέματα, δομημένα με βάση τη λογική των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα αρχίσουν την Κυριακή 6 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 4 Μαΐου, αποτελώντας μια «πρόβα τζενεράλε» πριν από τη μεγάλη δοκιμασία των μαθητών για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου, η συμμετοχή στα θέματα της Ομοσπονδίας σημαίνει εξοικείωση με την εξεταστική διαδικασία που θα συναντήσουν από φέτος με διαγωνίσματα από την Τράπεζα Θεμάτων.

Φέτος για πρώτη χρονιά η ΟΕΦΕ καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στα διαγωνίσματα ανεξάρτητα από τη φοίτησή τους σε φροντιστήριο.
Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο πλησιέστερο φροντιστήριο της γειτονιάς σας που μετέχει στη διαδικασία χωρίς κανένα κόστος.

Τα φροντιστήρια που συμμετέχουν ξεχωρίζουν από το σήμα και από την αφίσα

Τα φροντιστήρια που συμμετέχουν στα Επαναληπτικά Θέματα 2014 θα τα βρείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oefe.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.