Αρχική InfoMommy Νέα ΟΓΑ: Στις 18 Ιουλίου η δεύτερη δόση του οικογενειακού επιδόματος

ΟΓΑ: Στις 18 Ιουλίου η δεύτερη δόση του οικογενειακού επιδόματος

assets_LARGE_t_420_54160210Στις 18 Ιουλίου θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ, όπως δήλωσε ο διοικητής του Οργανισμού Ξενοφών Βεργίνης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Βεργίνης τόνισε, ωστόσο, ότι βασική προϋπόθεση για να δοθεί το οικογενειακό επίδομα είναι οι δικαιούχοι να έχουν κάνει φορολογική δήλωση και αίτηση Α21 έως τις 30 Ιουνίου.

Ο διοικητής του ΟΓΑ μάλιστα διευκρίνισε ότι, ακόμη κι αν το Υπουργείο Οικονομικών δώσει παράταση για τις αιτήσεις των φορολογικών δηλώσεων, η ημερομηνία της καταβολής του οικογενειακού επιδόματος δεν θα αλλάξει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.