Αρχική InfoTeens Υγεία Οι 4 μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τον άνθρωπο

Οι 4 μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τον άνθρωπο

o-YOUNG-ADULT-STRESSED-facebookΚατά γενική ομολογία και όπως έχει επιστημονικά αποδειχτεί, οι 4 ''πύλες της κολάσεως'' που απειλούν και ενίτε καταστρέφουν την υγεία του ανθρώπου της σύγχρονης κοινωνίας, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική είναι το στρες, το κάπνισμα, η παχυσαρκία και η έλλειψη σωματικής άσκησης. Σπουδαιότερη απ' όλες, ίσως και με διαφορά, είναι το στρες. Οι άλλες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους προκαλούνται από το στρες και ακολουθεί ένας συνεχής φαύλος κύκλος.
Για την αποφυγή των παραπάνω επιβλαβών για την υγεία καταστάσεων, το καλύτερο είναι ο άνθρωπος να εκπαιδευτεί από νωρίς, από βρεφική ακόμα ηλικία ώστε να διακόπτεται ο φαύλος κύκλος. Σαφώς είναι μια δύσκολη διαδικασία που συνεξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το οικογενειακό περιβάλλον, η ιδιοσυγκρασία των γονιών, οι συνηθειές τους, το κοινωνικό και σχολικό περιβάλλον, ο χαρακτήρας, η ψυχοσύνθεση και η ιδιοσυγκρασία του παιδιού κ.α


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.