Αρχική InfoMommy Σχέσεις «Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες» του Καρκίνου, στις 12 Φεβρουαρίου στο Γκάζι

«Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες» του Καρκίνου, στις 12 Φεβρουαρίου στο Γκάζι

m_5416__titlojt

Η MKO ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ- “Be Strong”, οργάνωση ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο και το Πρότυπο Πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, ενώνουν τα χέρια και οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο "Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες του Καρκίνου" την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84 στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Ο Ιδρυτής της Be Strong κος Παναγιώτης Μιχαήλ, θα ξεδιπλώσει με τη βοήθεια της Life Coach Δρ Νάνσυ Μαλλέρου τη δική του εμπειρία και τα προσωπικά βιώματα από τη διπλή  «συνάντησή» του με τον «δαίμονα» και τη δύναμη που χρειάστηκε για να κρατήσει το όνειρό του ζωντανό. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια – δαίμονα που ταλαιπωρεί πολλούς συνανθρώπους μας. Οκτώ διακεκριμένοι επιστήμονες – «άγγελοι», θα αναπτύξουν ο κάθε ένας από την δική του επιστημονική σκοπιά τις μεθόδους πρόληψης, θεραπείας και αντιμετώπισης του καρκίνου. Στη συνέχεια, Καθοριστική θα είναι η συμμετοχή του κοινού, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήσεις  στους ομιλητές αλλά και να απαντά στα δικά τους ερωτήματα με στόχο την απομυθοποίηση της ασθένειας.

 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 8  διακεκριμένοι ομιλητές:
Δρ. Θεοχάρης Θεοχαρίδης - Καθηγητής Φαρμακολογίας, Παθολογίας και Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης

Δρ. Φώτης  Στεφανής-  Εργοφυσιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής

Δρ. Ευάγγελος Κατσαρός - M.D, Νευρολόγος-  Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής , Διευθυντής Νευρολογίας στο  Νοσοκομείο Metropolitan, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΥΡΟΣΥΝΑΨΙΣ Ι.Κ.Ε.

Δρ. Γλυκερία Ψαρρά - Κλινική  Διαιτολόγος -Διατροφολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής .

Ειρήνη Δημοπούλου - Κλινική  Ψυχολόγος , Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρίας Κοινωνικής  Ψυχιατρικής & Ψυχικής  Υγείας -Κέντρο Ημέρας Ψυχολογικής Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο.

Κορίνα Τσομπανισάκη- Κοινωνική Λειτουργός

Ηλιάννα Πεσσάρη – Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια

Θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση της Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, με τον Ιδρυτή της  Be Strong κ. Παναγιώτη Μιχαήλ και τη συμμετοχή του κοινού.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.