Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Οι ανοιξιάτικες προσφορές της Neoset θα σας ξετρελάνουν!

Οι ανοιξιάτικες προσφορές της Neoset θα σας ξετρελάνουν!

Banner Δεκαήμερο προσφορών High

Η Neoset φέρνει την άνοιξη στο σπίτι μας χαμηλώνοντας τις τιμές! Από τις 27 Μαρτίου και μέχρι 5 Απριλίου, μας προσκαλεί σε ένα δεκαήμερο προσφορών, με προϊόντα και τιμές που θα μας ξετρελάνουν.

 
Με έκπτωση 20% σε επιλεγμένα είδη όλα οδηγούν στο δίκτυο καταστημάτων Neoset! Μέσα από μία προσεκτικά επιλεγμένη προϊοντική γκάμα σίγουρα θα βρούμε κάτι που να μας ταιριάζει και να μας αλλάξει την διάθεση!

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ NEOSET

Τώρα είμαστε σε θέση να κάνουμε όλες τις αλλαγές που έχουμε ονειρευτεί και να ανανεώσουμε τα σπίτια μας, καλωσορίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την υπέροχη άνοιξη και ένα γλυκύτερο καλοκαίρι!

 
Ας επισκεφτούμε λοιπόν ένα από τα 28 καταστήματα του πανελλαδικού δικτύου της neoset και ας επωφεληθούμε από το δεκαήμερο προσφορών, είναι μία ευκαιρία να διαμορφώσουμε με στυλ και ποιότητα τους αγαπημένους μας χώρους και να φέρουμε την άνοιξη στο σπίτι μας!

 
Νέο site: www.neoset.net.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.