Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Οι απόφοιτοι γιορτάζουν και μάς περιμένουν στο 2ο Πανηγύρι Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (25-26/5)

Οι απόφοιτοι γιορτάζουν και μάς περιμένουν στο 2ο Πανηγύρι Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (25-26/5)

2ο Πανηγύρι LOGOΤα σχολικά χρόνια αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής που μας "γυρίζει" πίσω στα χρόνια της παιδικής και εφηβικής μας αθωότητας όπου όλοι βλέπαμε τα πράγματα μέσα από μια διαφορετική οπτική. Μια από τις ωραιότερες στιγμές είναι όταν παλιοί συμμαθητές ξαναβρίσκονται και ανταλλάσουν μνήμες και στιγμιότυπα από το ένδοξο παρελθόν.

Sxoleio02Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη ξανασμίγει και διοργανώνει στις 25 και 26 Μαΐου στη Σχολή Μωραΐτη, το 2ο Πανηγύρι Αποφοίτων, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να περάσουν ένα πλούσιο σαββατοκύριακο γεμάτο πολυποίκιλες δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγαλύτερους που νιώθουν παιδιά. Με την πεποίθηση ότι θα αποτελέσει έναν ακόμα νέο θεσμό συμμετοχής και προσφοράς για τη Σχολή Μωραΐτη, το φετινό Πανηγύρι Αποφοίτων έχει ως κύριο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά και προσφορά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες και κυρίως παιδιά. Η προσπάθεια αυτή θα γίνει υπό την καθοδήγηση & συνεργασία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που καταπολεμά τη σπατάλη του πλεονάζοντος φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

sxoleio06 (1)Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Αθλητικούς Αγώνες, Εκθέσεις, Παραστάσεις, Music Show, Παιδικά Παιχνίδια, Συναυλία, Debate, Ταβέρνα, Βιβλιοπωλείο και πολλές εκπλήξεις! Το Παιδικό Πανηγυράκι που θα στηθεί στο νηπιαγωγείο έχει στόχο τα παιδιά των αποφοίτων, οι μελλοντικοί απόφοιτοι, αλλά και οι φίλοι τους, να διασκεδάσουν με παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με παιδικές παραστάσεις και εργαστήρια με μοναδικό στόχο να απασχοληθούν δημιουργικά, να παίξουν, να μάθουν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.pa2.gr. To Πανηγύρι Αποφοίτων θα δέχεται το κοινό από τις 11 το πρωΐ ως τις 11 το βράδυ

Σχολή Μωραΐτη
Αλεξ. Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου
154 52 ΨΥΧΙΚΟ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.