Οι «Αυγουλάκηδες» περιμένουν τα παιδιά για ατελείωτο παιχνίδι στο athensheart mall (έως 30/4)

Φέτος το athensheart mall υποδέχεται την άνοιξη και το Πάσχα με γιορτινή ατμόσφαιρα και πολλές εκπλήξεις! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο σας περιμένει να κάνετε με άνεση τις πασχαλινές σας αγορές και έχει σχεδιάσει μια σειρά από διασκεδαστικές πασχαλινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια!

Οι «Αυγουλάκηδες» με αρχηγό τον μπάρμπα Λάμπρο τον Αυγουλά, θα υποδεχτούν τα παιδιά με τρίκυκλο ποδηλατάκι για να διασκεδάσουν με πολλά θεότρελα παιχνίδια επιδεξιότητας με μαγικά πασχαλινά αυγά. Στη συνέχεια θα στολίσουν λαμπάδες, θα φτιάξουν πασχαλίτσες, φαναράκια και θα βάψουν αυγά. Έως τις 30 Απριλίου στα επίπεδα 1 και 2 του athensheart.

Ωράριο Δραστηριοτήτων:

Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη 17:00-20:00
Μ. Σάββατο 11:00-14:00

Παράλληλα, το athensheart mall έως και τις 27 Απριλίου σε συνεργασία με την Philanthropoli θα φιλοξενήσει στο επίπεδο 1, το πασχαλινό bazaar δύο φιλανθρωπικών σωματείων του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άρτος – Δράση», το οποίο υποστηρίζει και σιτίζει χωρίς διάκριση συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και του «Ανάσα», το οποίο είναι Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας – Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Φέτος το Πάσχα, ζήστε μοναδικές γιορτινές στιγμές στο αγαπημένο athensheart mall!

Athens Heart Mall
Πειραιώς 180, Ταύρος (Κόμβος Χαμοστέρνας)
Τηλ: 210 3414105
E-mail: info@athensheart.gr
www.athensheart.gr