Αρχική Νέα Oι Δεινόσαυροι της Παταγονίας παραμένουν στην Αθήνα μέχρι τις 31 Μαΐου!

Oι Δεινόσαυροι της Παταγονίας παραμένουν στην Αθήνα μέχρι τις 31 Μαΐου!

din

Παράταση της έκθεσης που έχει ξετρελάνει όλα τα παιδιά που την έχουν επισκεφτεί, αλλά και νέο μειωμένο εισιτήριο τις καθημερινές!

Έπειτα από “απαίτηση” του κοινού, η διαδραστική εκπαιδευτική έκθεση "Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας" παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 800τ.μ. στο Κέντρο Ιππασίας στα Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή. Η δημοφιλής έκθεση από την Αργεντινή σε διοργάνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης έχει κερδίσει την αγάπη μικρών και μεγάλων, συγκεντρώνοντας ήδη πάνω από 80.000 επισκέπτες!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράτασης, και συγκεκριμένα τις καθημερινές μετά τις 15:00, θα ισχύσει νέο ενιαίο μειωμένο εισιτήριο στην τιμή των 4 ευρώ.

Στους δύο θεματικούς χώρους που αναπτύσεται η έκθεση «Δεινόσαυροι και Εξέλιξη» στο δυτικό τμήμα του κτιρίου και «Οι Γίγαντες και η Εξαφάνιση των Δεινοσαύρων» στο ανατολικό, το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πάνω από 15 διαφορετικά είδη Δεινοσαύρων σε αναπαραστάσεις φυσικού μέγεθους, όπως το μεγαλύτερο σαρκοφάγο δεινόσαυρο που έζησε ποτέ, πτηνά του Κρητιδικού που δεν μπορούσαν να πετάξουν, θαλάσσια ερπετά, και πολλά άλλα!

Παράλληλα μία σειρά διαδραστικών εκθεμάτων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, μετατρέπουν τους μικρούς επισκέπτες σε επιστήμονες παλαιοντολόγους που σκοπό έχουν να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των μυθικών αυτών γιγάντων. Στο χώρο προβολών οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία «Οι δεινόσαυροι της Παταγονίας» διάρκειας 40 min, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους πάνω στον τρόπο που έζησαν αλλά και εξαφανίστηκαν οι Δεινόσαυροι.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και τη Grupo Cultural SRL της Αργεντινής, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Καθημερινά διοργανώνονται εκπαιδευτικές περιηγήσεις ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά  Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και ενήλικους, κατόπιν ραντεβού.

1η Οκτωβρίου 2012 - 31 Μαΐου 2013
Κέντρο Ιππασίας - Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
http://www.dinosinathens.gr/

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 20:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 21:00
Ωράριο επισκέψεων σχολείων: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 20:00

Πληροφορίες για τη λειτουργία της Έκθεσης και για κρατήσεις στο 210 7701890

Εισιτήρια
Νέο ενιαίο μειωμένο εισιτήριο τις καθημερινές μετά τις 15.00 - 4€
(εκτός εορτών και αργίας)
Τιμή εισιτηρίου γενικής εισόδου: 7 € ενήλικες και 4€ παιδιά,
Ξεναγήση σε γκρουπ άνω των 15 ατόμων 1€ επιπλέον/ άτομο

Η έκθεση είναι προσβάσιμη σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πρόσβαση: http://www.dinosinathens.gr/prosbasi


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.