Αρχική Νέα Οι δύο 13χρονοι της Αναβύσσου δήλωσαν απαγωγή λόγω... σκανταλιάς

Οι δύο 13χρονοι της Αναβύσσου δήλωσαν απαγωγή λόγω... σκανταλιάς

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr από αστυνομικές πηγές, οι δυο πιτσιρικάδες έπαιζαν με ένα αεροβόλο πιστόλι και φαίνεται ότι έβαζαν σημάδι διερχόμενα αυτοκίνητα στην πλατεία Μικρασιατών το βράδυ της Δευτέρας.

Ένας οδηγός αντιλήφθηκε την... πλάκα των παιδιών και σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να τους κάνει παρατήρηση.

Τα παιδιά πανικοβλημένα το έβαλαν στο πόδια και για να καλύψουν τη σκανδαλιά τους στους γονείς τους υποστήριξαν ότι ο άγνωστος άνδρας ήθελε να τα... απαγάγει.

Όπως ήταν φυσικό οι γονείς θορυβήθηκαν και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Όμως οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιστορία των μικρών και γι’ αυτό κλήθηκε ειδικός παιδοψυχολόγος για να τα «ανακρίνει». Τα παιδιά λίγο αργότερα παραδέχθηκαν τί ακριβώς είχε συμβεί οπότε, όπως ήταν φυσικό, ο συναγερμός έληξε και οι πιτσιρικάδες άκουσαν – και δικαιολογημένα – τα... εξ αμάξης από τους γοενίς τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.