“Οι δύο κατεργάρηδες” σε μια σπαρταριστική παράσταση του θεάτρου σκιών στο κινηματογράφο “Άτταλος” της Νέας Σμύρνης (11/3)

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί παρουσιάζεται στον αγαπημένο και ιστορικό κινηματογράφο “Άτταλος” της Νέας Σμύρνης, η σπάνια και αλληγορική κωμωδία θεάτρου σκιών “Οι δυο κατεργάρηδες” που φανερώνει το συνεχή αγώνα για την επιβίωσης. Ελάτε μικροί και μεγάλοι να γελάσετε, να διασκεδάσετε και κυρίως να ψυχαγωγηθείτε με τους 2 κατεργάρηδες και τον υπόλοιπο θίασο σκιών !!!

Η υπόθεση της παράστασης

Ο Βεζύρης, μαζί με την κόρη του, τον πιστό του Βεληγκέκα και τον διαλεχτό Χαλήλ – Πεπόνια αναζητούν ένα ωραίο μέρος να αποδράσουν για λίγες ημέρες από τη ρουτίνα της βαρετής καθημερινότητας. Μα… δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία από τη στάνη του Μπαρμπαγιώργου!!! Ίσκιος και δροσιά από μεγάλα πλατάνια, γάργαρο και καθαρό νερό κατευθείαν από τις κρύες πηγές, άφθονο χωριάτικο κρασί και φαγητά σουβλιστά και ψητά σερβιρισμένα από τον ίδιο τον αγνό Μπαρμπαγιώργο!! Μμμ…μας άνοιξε ήδη η όρεξη… Ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης, όμως, έχουν μείνει πίσω στην πόλη με τσέπη και στομάχι άδεια, τρώγοντας τίποτα και χορταίνοντας καθόλου!!! Τι θα σκεφθούν τότε οι δύο κατεργάρηδες, τα δύο κουτορνίθια, για να επιβιώσουν και να κερδίσουν τα προς το ζην;

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή στις 11:30π.μ
Τιμή Εισιτηρίου: 6 ευρώ κατ’ άτομο. Με κράτηση ή πρόσκληση 5 ευρώ.
Πληροφορίες-κρατήσεις: Τηλ: 6907549090, 2109319779 – E-mail: constantinos_kou@hotmail.com

Πίσω από τη σκηνή σε όλους τους ρόλους (φωνές & μιμήσεις): Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης θεάτρου σκιών “Οι δύο κατεργάρηδες” 

Κινηματογράφος «’Ατταλος»,

Κοτυαίου και Ελ. Βενιζέλου, Ν. Σμύρνη