Αρχική InfoTeens Νέα Οι έφηβοι «αναζητούν το δικό τους ρυθμό» στο Μουσικό Χωριό Αγ. Λαυρεντίου

Οι έφηβοι «αναζητούν το δικό τους ρυθμό» στο Μουσικό Χωριό Αγ. Λαυρεντίου

IMG_9697Εργαστήριο πολύτεχνης έκφρασης με τίτλο «Αναζητώντας το δικό μου ρυθμό» και το οποίο απευθύνεται νέους και νέες γυμνασίου και λυκείου θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Χωριό, στον Άγ. Λαυρέντιο Πηλίου, σε δύο περιόδους: 18-24 Αυγούστου και 26 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου 2014.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε μια ομάδα εφήβων, μέσα από την επαφή τους με τις τέχνες του θεάτρου, του σύγχρονου χορού και της μουσικής, να διερευνήσουν την έννοια της ταυτότητας, να εκφραστούν και να χαρούν την ομαδική δημιουργία τους.

Με την τέχνη του Δράματος-θεάτρου θα δοθεί η δυνατότητα στους νέους, καθώς υποδύονται διάφορους ρόλους, να βιώσουν καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες, να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους σε σχέση με τους άλλους, να αντιληφτούν πού ταυτίζονται και πού διαφέρουν, να αναγνωρίσουν τη μοναδικότητά τους. Η τέχνη του θεάτρου θα συνδυαστεί και θα υποστηριχτεί από την τέχνη της κίνησης και την τέχνη του ήχου.

IMG_9813Παράλληλα με τη διερεύνηση του θέματος μέσω θεατρικών τεχνικών, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από την κίνηση και τον ήχο, να εκφράσουν με αφαιρετικό τρόπο το συναισθηματικό τους κόσμο. Το εργαστήριο εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το 2012, καθώς επίσης και στο Αβγό του Μουσικού Χωριού το 2014.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10

Συντονισμός: Άβρα Αυδή, Μελίνα Χατζηγεωργίου (θέατρο), Αντιγόνη Αυδή (κίνηση), Reynaldo Young (ήχος)

Eιδική εισφορά συμμετοχής για εφήβους εώς 18 ετών: €120

1η περίοδος: 18 - 24 Aυγ. 2014 & 2η περίοδος: 26 Αυγ.-1 Σεπτ.2014
Διάρκεια: 15 ώρες Ωράριο: 11.00-14.00

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία στο τηλ: 6973 57 84 22 Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 - 20:00 ή στο
e-mail:eri@music-village.gr

Μουσικό Χωριό 2014 – Αγ. Λαυρέντιος,
Πήλιο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.