Αρχική InfoTeens Νέα Οι έφηβοι φτιάχνουν τα δικά τους animation στο Exile Room (από 11/1)

Οι έφηβοι φτιάχνουν τα δικά τους animation στο Exile Room (από 11/1)

AnimationΟι έφηβοι με καλλιτεχνικές ανησυχίες που διαρκώς σκιτσάρουν τα δικά τους animation λατρεύουν τα εργαστήρια που διοργανώνει κατά καιρούς το Exile Room.

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου ξεκινά ο νέος κύκλων εφηβικών εργαστηρίων κινούμενης εικόνας που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου. Αν το χαρτί δεν φτάνει πια για να αποτυπώσεις τη φαντασία σου, ήρθε επιτέλους η ώρα να τη βάλεις σε κίνηση, φτιάχνοντας τη δική σου ταινία! Το νέο εργαστήριο κινούμενης εικόνας του Exile Room, ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές γυμνασίου, δεν έχει μόνο σκοπό να σου μάθει τις βασικές αρχές του animation, αλλά να σου προσφέρει ένα πολύτιμο οπλοστάσιο κινηματογραφικών δεξιοτήτων για μελλοντική χρήση!

Διδάσκουν οι Χριστίνα Ντεπιάν (www.kinoumeno.gr) και Ιωάννα Γιακουμάτου.

Τι είναι το storyboard;
Πώς ηχογραφώ διαλόγους και θορύβους (με το κινητό, με τον υπολογιστή, με την κάμερα);
Πού βρίσκω δωρεάν μουσική χωρίς copyrights (τράπεζες ήχου, δωρεάν loops και ηχητικά εφέ, μουσική δημόσιου τομέα/public domain, διασκευές κτλ);
Ποιες είναι οι βασικές αρχές του μοντάζ;
Πώς ανεβάζω την ταινία μου στο διαδίκτυο (vimeo + youtube channels);
Τι είναι τα ψηφιακά αρχεία;

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου (Α-Β-Γ). Είναι σημαντικό οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους ένα laptop που θα μπορούν να χρησιμοποιούν και στο σπίτι. Σκοπός είναι να μην περιορίσουμε τη δραστηριότητά μας στο εργαστήριο, αλλά να δουλεύουμε και στο σπίτι. Τα υλικά, ο υπόλοιπος εξοπλισμός και το λογισμικό μοντάζ διατίθενται από τους διοργανωτές.

Μέγιστος αριθμός ατόμων: 10
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 3 ώρες
Αριθμός συναντήσεων: 5

Κόστος: 85€

Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στο παρακάτω link. Η συμμετοχή σας στο εργαστήριο θεωρείται καταληκτική μόνο εάν έχετε προπληρώσει ολόκληρο το πόσο έως και τρεις μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Τυχόν απουσία από τα μαθήματα είναι δική σας ευθύνη και δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αναπλήρωση.

Εγγραφές: Καθημερινά 12-4μμ στο 210 3223395 και στο workshops.exile@gmail.com

Exile Room
Αθηνάς 12, 3ος όροφος, στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι,
210 3223395,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.