Αρχική InfoTeens Υγεία "Οι έφηβοι και οι εξαρτησιογόνες ουσίες" σε μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση στα Χανιά (1/2)

"Οι έφηβοι και οι εξαρτησιογόνες ουσίες" σε μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση στα Χανιά (1/2)

aΗ Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Ένωση Γονέων Χανίων συνδιοργανώνουν την ημερίδα "Έφηβοι και εξαρτησιογόνες ουσίες" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 17:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανιών.

Η εφηβεία είναι ευάλωτη και εύθραυστη ηλικία, γεμάτη σύγχυση, υπερβολή και αντίφαση και είναι επιρρεπής στις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Μέσα από τα ναρκωτικά, οι έφηβοι αναζητούν τις λυτρωτικές λύσεις, επαναστατούν στις καταπιεστικές παραδοσιακές αξίες, αντιδρούν προς τους γονείς, διαμαρτύρονται για το κοινωνικό χάος, αναζητούν μια κοινωνική ταυτότητα, προσπαθούν να υποφέρουν λιγότερο και αποζητούν τεχνητούς παραδείσους.

Ομιλητές θα είναι ο Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος, ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος, υπεύθυνος του τομέα ερευνών ΚΕΘΕΑ και η Νεκταρία Σκουλάκη, παιδοψυχίατρος, αν.υπεύθυνη μονάδας ΟΚΑΝΑ Χανίων.

Πνευματικό Κέντρο Χανίων
Ανδρέα Παπανδρέου 70, Χανιά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.