Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Οι έφηβοι κάνουν διακοπές στην περιβαλλοντική κατασκήνωση στον Ερύμανθο (29/7-4/8)

Οι έφηβοι κάνουν διακοπές στην περιβαλλοντική κατασκήνωση στον Ερύμανθο (29/7-4/8)

DSCF5106aΤο Εcocamp, o επιτυχημένος θεσμός της περιβαλλοντικής κατασκήνωσης για έφηβους θα πραγματοποιηθεί για 9η χρονιά, από την Δευτέρα 29 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 4 Αυγούστου. μέσα στο ελατοδάσος, σε μια περιοχή μοναδικού κάλλους στις παρυφές του Ερύμανθου, όπου η μυθολογία μας έχει συνδέσει τη Φύση με άθλους και δράσεις, ενώ η ιστορία μας δένει την παράδοση με τον σεβασμό στο νερό και το έδαφος. Εκεί που ο Ηρακλής κυνήγησε τον Ερυμάνθιο Κάπρο και είναι το αρχαιότερο καταγεγραμμένο κλίμα στον κόσμο, στήνεται το πρόγραμμα της περιβαλλοντικής κατασκήνωσης  Εcocamp.

Ο νέος κατασκηνωτής, μέσα από την ευχάριστη διαβίωση και την ξεγνοιασιά της παρέας θα λάβει μέρος σε θεματικές δραστηριότητες για τον αέρα, το νερό και τη γη, εμπλουτισμένες με παραδοσιακά στοιχεία, όπως το ζύμωμα του ψωμιού και το ψήσιμο σε φούρνο με ξύλα, τη καλλιέργεια καρπών και φυτών.

Οι νέοι και οι νέες που θα συμμετέχουν θα έχουν ευκαιρίες διαβίωσης σε χώρους φυσικής ομορφιάς και θα παρακολουθήσουν ένα αξιόλογο πρόγραμμα ενημέρωσης, βιωματικών και ψυχαγωγικών δράσεων για το περιβάλλον, θα γνωρίσουν την περιοχή με πεζοπορία και θα επισκεφτούν αξιόλογες περιοχές με ορειβατικό ποδήλατο.

.Οι εγκαταστάσεις διαμονής είναι μόνιμες και περιλαμβάνουν κεραμοσκεπή κτίρια συνολικής χωρητικότητας 180 ατόμων, κουζίνα, ιατρείο, γήπεδα και πισίνα. Φέτος στη κατασκήνωση θα συμμετέχουν έφηβοι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιεράπετρα και άλλες περιοχές.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν νέες και νέοι ηλικίας 13-16 ετών. Οι γονείς που θέλουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ECOCITY στο τηλέφωνο 210-6196757, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.