Αρχική InfoTeens Νέα Οι έφηβοι συναντούν τον Θωμά Παπαδοπεράκη στο ΙΜΚ

Οι έφηβοι συναντούν τον Θωμά Παπαδοπεράκη στο ΙΜΚ

image003
Το Σάββατο 18 Μάη στις 11.30 π.μ, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ πραγματοποιεί ένα εικαστικό εργαστήριο για εφήβους με στόχο τη γνωριμία με την τέχνη και την τεχνική του ζωγράφου Θωμά Παπαδοπεράκη.  Με αφορμή τα έργα που εκτίθενται στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, θα μελετήσουμε την ιδιαίτερη τεχνοτροπία των έργων του, τη χρωματική του παλέτα και θα πειραματιστούμε με τα δικά μας θέματα και  χρώματα.
Το εργαστήριο για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, με αφορμή το έργο του Θωμά Παπαδοπεράκη, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2013 του ICOM, με θέμα Μουσεία (Μνήμη + Δημιουργικότητα)= Κοινωνική Αλλαγή και προσφέρεται δωρεάν ενώ παρέχονται τα υλικά.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώσεις συμμετοχών στο τηλέφωνο 2810 283219 (εσωτ: 106) Υπεύθυνη: Φανή Καμπάνη.

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Σοφοκλή Βενιζέλου 27 / Λυσιμάχου Καλοκαιρινού 7, 71202 Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλ.: 2810-283219, 288708, Fax: 2810-283754 / e-mail: info@historical-museum.gr / www.historical-museum.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter