Αρχική InfoTeens Νέα Οι έφηβοι χορεύουν σε ένα διαφορετικό εργαστήρι στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (27/2)

Οι έφηβοι χορεύουν σε ένα διαφορετικό εργαστήρι στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (27/2)

Candoco-Dance-CompanyΛάβετε μέρος στο δημιουργικό όσο και διασκεδαστικό εργαστήριο για εφήβους που διοργανώνει η Candoco Dance Company, η ομάδα σύγχρονη χορού με χορευτές με αναπηρία και χωρίς αναπηρία. Οι συμμετέχοντες, ξεκινώντας από ασκήσεις προθέρμανσης, στη συνέχεια θα βιώσουν εκ των έσω με τρόπο δημιουργικό την παράσταση Two for C, το χορευτικό ντουέτο που παρουσιάζεται στη Στέγη. Το εργαστήριο απευθύνεται σε εφήβους με αναπηρία και χωρίς αναπηρία που φοιτούν στο Γυμνάσιο. Δεν προαπαιτείται εμπειρία στο χορό.

Οι χορευτές που πραγματοποιούν αυτά τα εργαστήρια είναι ο Rick Rodgers και ο Adam Gain (πατήστε τα λινκ, για να δείτε τα βιογραφικά τους στα αγγλικά). Είναι οι δυο ερμηνευτές της χορογραφίας Two for C.

candoco-5

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να παρακολουθήσουν αυτή την παράσταση, καθώς τα εργαστήρια θα τους προσφέρουν μια δημιουργική, εκ των έσω ματιά σε αυτήν ακριβώς τη δουλειά.

Τα εργαστήρια θα γίνουν στα αγγλικά. Θα υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης διερμηνείας για όποιο συμμετέχοντα το επιθυμεί.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr

Ελεύθερη συμμετοχή, κατόπιν εγγραφής.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Λεωφόρος Συγγρού 107-109


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.