Αρχική InfoMommy Νέα Οι ειδικοί μιλούν για το νεανικό διαβήτη και την κατάθλιψη στις "Περιπέτειες Υγείας" (15/12)

Οι ειδικοί μιλούν για το νεανικό διαβήτη και την κατάθλιψη στις "Περιπέτειες Υγείας" (15/12)

action24Η μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορεί κάποιος να ζήσει είναι μια «περιπέτεια υγείας». Στο κανάλι Action24 οι «Περιπέτειες υγείας» με τη Βάννα Κεκάτου γίνονται μαθήματα ζωής.

Στην εκπομπή της Δευτέρας 15/12 στις 14:00, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το νεανικό διαβήτη από τη Σοφία Μανέα, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Νεανικού Διαβήτη, από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Infokids.gr.

Επιπλέον, ο Σταμάτης Μαλέλης διηγείται στη Βάννα Κεκάτου πότε και πώς συναντήθηκε με την κατάθλιψη, πότε βρήκε το θάρρος να ομολογήσει ότι πάσχει και γιατί το έκρυβε από την οικογένειά του. Στο στούντιο σχολιάζει και εξηγεί τα πάντα γύρω από την επιδημία του 21ου αιώνα, ο νευρολόγος, ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Νίκος Δέγλερης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.