Αρχική InfoSchool Λύκειο Οι εμπορικές μαθητικές εκθέσεις «Trade Fairs 2014» ανοίγουν τις πύλες τους!

Οι εμπορικές μαθητικές εκθέσεις «Trade Fairs 2014» ανοίγουν τις πύλες τους!

1796984_707393542634610_1561280936_oTo Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece), διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά δύο Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις, με τίτλο «Trade Fairs 2014», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 21 και 27 Φεβρουαρίου , αντίστοιχα. Η Εμπορική Μαθητική Έκθεση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, και της Θεσσαλονίκης στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Οι Εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», το οποίο υλοποιείται από το ΣΕΝ/JA GREECE, σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» για το σχολικό έτος 2013-14, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό των δυο εμπορικών εκθέσεων τις επιχειρηματικές τους ιδέες, προωθώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Για την αξιολόγηση των συμμετοχών, η οποία γίνεται από έμπειρη κριτική επιτροπή βάσει πανευρωπαϊκών κριτηρίων, θα ληφθούν υπόψη παράγοντες όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η παρουσίαση και ο αντίκτυπος που έχουν τα προτεινόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, στο περιβάλλον και την κοινωνία, γενικότερα.

Η ομάδα που θα ξεχωρίσει από τις δύο εκθέσεις θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «JA-YE European Trade Fair 2014», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Xάιφα του Ισραήλ από 2 ως 4 Απριλίου 2014.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.