Αρχική Νέα Οι εντυπώσεις μας από την παιδική παράσταση “Ο Ορέστης και ο σκύλος”

Οι εντυπώσεις μας από την παιδική παράσταση “Ο Ορέστης και ο σκύλος”

''O ORESTHS KAI O SKYLOS'' PHOTO_1

Ένα αγόρι που μεγαλώνει στην τσιμεντούπολη, ένας ευφυής παππούς, ένας τσαχπίνης σκύλος και ένας μάγος καταφέρνουν να μας ταξιδέψουν στην απολαυστική μα κι εκπαιδευτική αυτή παράσταση.

Ο Ορέστης ξεκινά να λύσει το αίνιγμα που του έβαλε ο αγαπημένος του παππούς. Και στην πορεία, παρέα  με τα παιδιά-θεατές, διαπιστώνει και μαθαίνει ένα σωρό πληροφορίες για το  Περιβάλλον, τα αδέσποτα ζώα, την  Ανακύκλωση, την  Οικονομική κρίση.

Καταστάσεις και γεγονότα που τα παιδιά αγνοούν μα καθημερινά αντιμετωπίζουν. Ο Ορέστης, στη διαδρομή της  προσπάθειάς του να παίξει το κυνήγι του θησαυρού, που του ετοίμασε ο παππούς του, αποκτά 2 νέους φίλους: έναν σκύλο, και ένα κοριτσάκι.

Οι μικροί, μα ομολογώ κι εμείς οι μεγάλοι θεατές που παρακολουθήσαμε την παράσταση, βιώσαμε μια «έκρηξη» συναισθημάτων! Θλίψη για τα αδέσποτα ζωάκια, θυμό για την έλλειψη πρασίνου από τις πόλεις, χαρά για την ανακύκλωση που μπορούμε όλοι να κάνουμε.

Μέσα όμως από αυτό το διαδραστικό θέαμα, θυμηθήκαμε τη χαρά του να διαβάζεις ένα βιβλίο, μα κυρίως τη  χαρά του να έχεις σημαντικούς φίλους στη ζωή σου.

Αξίζει να σας αναφέρω, ότι ήταν από τις λίγες παιδικές παραστάσεις που έχουμε παρακολουθήσει, και κανένα παιδί δεν έδειξε να βαριέται. Όλα  τα πιτσιρίκια, γελούσαν, χειροκροτούσαν, συμμετείχαν και… ορκίστηκαν ότι δεν θα αποκαλύψουν στον Ορέστη, ποιος έχει το θησαυρό!
''O ORESTHS KAI O SKYLOS'' NEW PHOTO_1
Μας άρεσε πολύ το σενάριο και οι στοίχοι των τραγουδιών της Νανάς Νικολάου, μας συγκίνησε η συμμετοχή του Κώστα Καζάκου ως παππού, μα και οι 4 νέοι ηθοποιοί που στήριξαν άξια το έργο: Ορέστης Τρίκας, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Μυριέλλα Κουρέντη, Θοδωρής Αντωνιάδης.

Η παρέα θα ταξιδέψει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη έως την Θράκη! Είμαστε σίγουροι ότι αν παρακολουθήσετε την παράσταση, θα μείνετε εξίσου ενθουσιασμένοι με εμάς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.