Αρχική Διάφορα Οι φίλες της Σούλας είναι οι καλύτερες φίλες του κόσμου!

Οι φίλες της Σούλας είναι οι καλύτερες φίλες του κόσμου!

σουλα

Έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο, και ξέρω πόσο σημαντικές είναι οι φίλες στις ιατρικές περιπέτειες μιας γυναίκας. Είχε να το λέω πόσο χαρούμενη ήταν για τις φίλες της και πόσο σπουδαία ήταν η υποστήριξη που της έδιναν. Μαθαίνοντας για την παρακάτω ιστορία, πραγματικά συγκινήθηκα.

σουλα2

Αφήνω τη Δήμητρα να το διηγηθεί - ακριβώς όπως μου το αφηγήθηκε κι εμένα.

σουλα4

σουλα 6

Πριν ένα χρόνο γνώρισα κάποιες γυναίκες που νόσησαν από καρκίνο του μαστού. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο αισιόδοξα έβλεπαν τη ζωή κι αντιμετώπιζαν κάθε δυσκολία με χαμόγελο!

σουλα7

Είδα κι εγώ διαφορετικά τη ζωή μου και σταμάτησα να γκρινιάζω για το παραμικρό. Από τότε γίναμε φίλες και πίνουμε καφέ, πάμε εκδρομές, κάνουμε σαχλαμάρες, περνάμε όμορφα!

σουλα9

Στην παρέα που σου προανέφερα είναι η Σούλα μας, μια γυναίκα που νόσησε 3 φορές (και τώρα δυστυχώς ήρθε η τέταρτη), γεμάτη χαμόγελο κι αγάπη για όλους. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έμαθε πως αρρώστησε για τέταρτη φορά - δύσκολα τα πράγματα, οι γιατροί της έδωσαν 20% πιθανότητες να τα καταφέρει...

σουλα10

Παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να είναι χαμογελαστή και δυνατή! Πριν μερικές εβδομάδες κατέβηκε στην Αθήνα για να αφαιρέσει τον όγκο, αφού πρώτα έκανε χημειοθεραπείες, και μου ζήτησε να της φτιάξω μια ζωγραφιά με όλα τα κορίτσια απ' την παρέα, για να την έχει μαζί της στο νοσοκομείο.

Εμείς είμαστε από Θεσσαλονίκη, κάποιες φίλες κατάφεραν να κατέβουν να τη δουν, εγώ όμως δεν μπορώ να πάρω άδεια... Γι' αυτό αποφάσισα για κάθε μέρα που περνά να της φτιάχνω και μια ζωγραφιά με μία από μας ώστε να μην της λείπει καμία μας! Κάθε μέρα ανεβάζω κι από μια στο fb.

Πριν 3 μέρες μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Ήταν αδύναμη απ' την εγχείρηση η Σούλα μας, όμως το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν αν της φτιάχνω από μια ζωγραφιά κάθε μέρα! Μου είπε πως της δίνω δύναμη και κλείνοντας το τηλέφωνο με πιάσαν τα κλάματα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα, να της πάρω την αρρώστια και να γίνει καλά για πάντα.

σουλα11

Το μόνο που μπορώ είναι να της ζωγραφίζω κάθε μέρα κι απο κάτι, μέχρι να ξαναγυρίσει κοντά μας γερή.

*Η Δήμητρα μου έδωσε την άδεια και έβαλα μερικές απ' τις ζωγραφιές με τις φίλες της Σούλας. Περαστικά, καλό κουράγιο, και εύχομαι πάντα αγαπημένες - όλες μαζί :)

Πηγή: www.lifo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.