Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια «Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε» με συνταγές που θυμίζουν το Κυριακάτικο τραπέζι

«Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε» με συνταγές που θυμίζουν το Κυριακάτικο τραπέζι

Oi geuseis pou megalosame - Demo-1

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, μεγάλωσε στην Σάμο μέσα στα μποστάνια, τα χωράφια και τα περιβόλια και έμαθε από μικρός να χρησιμοποιεί και να εκτιμά τις καταπληκτικές ελληνικές πρώτες ύλες, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα μυρωδικά.

Ο Ανδρέας Λαγός βάλθηκε να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε την ομορφιά που υπάρχει στις παλιές, κλασικές αξίες, στα αγνά υλικά και τα κατάφερε.

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε" κυκλοφορεί ήδη από την Ελληνοεκδοτική για να μας επιβεβαιώσει πως το ουσιαστικό φαγητό φέρνει στο μυαλό μνήμες και βιώματα που χορταίνουν το βλέμμα και ευφραίνουν την ψυχή.

Ένα βιβλίο γεμάτο συμπυκνωμένες παιδικές μνήμες, μια γεύση νοσταλγίας που μεταμορφώνει τις αλμυρές ή τις γλυκές συνταγές σε πλούτο συναισθημάτων.

Τα αρώματα από κάθε λογής βοτάνια και μυρωδικά, οι απλές καθημερινές πρώτες ύλες με τις καθαρές γεύσεις, η μυρωδιά από τα πρωτοβρόχια, το θρούμπι, οι βατομουριές, το φλισκούνι... όλα να μπλέκονται με ουσία, γνώση, αγάπη, τέχνη δημιουργώντας μαγειρέματα για κάθε εποχή, καθημερινά, κυριακάτικα, κεράσματα μιας γιορτής, παραδοσιακά σνακ, φαγητό για να το τρως μαγειρεύοντας ή να το μαγειρεύεις τρώγοντας!

Ας μάθουμε την απλότητα και την δημιουργικότητα στην κουζίνα σερβίροντας μας φαγητό που εντυπωσιάζει χωρίς καμία πρόθεση εντυπωσιασμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter