Αρχική InfoMommy Υγεία Οι γιατροί της Αθήνας κοντά στον πολίτη - Αμφισβητήθηκε η προσφορά τους

Οι γιατροί της Αθήνας κοντά στον πολίτη - Αμφισβητήθηκε η προσφορά τους

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απαντά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», για το γεγονός ότι αμφισβητεί πως οι Έλληνες ιατροί και ειδικότερα οι γιατροί της Αθήνας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης στάθηκαν στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.

Ο ΙΣΑ κατανοεί κάθε κριτική και την λαμβάνει υπ’ όψη του, στην προκειμένη όμως περίπτωση θα πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι:

Οι Έλληνες γιατροί δεν σταμάτησαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες, ακόμη και όταν είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε ως γιατροί του ΕΣΥ έμεναν επί μήνες απλήρωτοι από τον ΕΟΠΥΥ ή για τις εφημερίες που είχαν ήδη κάνει, αντίστοιχα.

 
Οι εθελοντές ιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών παρέχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και συμμετέχουν στις δράσεις για τη συλλογή φαρμάκων από κάθε γωνιά της Αθήνας, ώστε με ασφάλεια αυτά να παρέχονται στους ανασφάλιστους, καλύπτοντας τα κενά της πολιτείας.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την ανοιχτή γραμμή παραπόνων, στέκεται με μία ακόμη πρωτοβουλία του δίπλα στον Έλληνα πολίτη, με γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Οι γιατροί της Αθήνας έχουν έμπρακτα αποδείξει ότι είναι στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, την προστασία της υγείας του οποίου προτάσσουν τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στα πλαίσια των αγώνων τους για το ασφαλιστικό, ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter