Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Οι γιατροί του νέου κόσμου

Οι γιατροί του νέου κόσμου

BKS.0123826Ο νεαρός ήρωας του βιβλίου από μωρό είχε ήδη λύσει το πρόβλημα του επαγγελματικού προσανατολισμού: γιατρός ήθελε να γίνει, κι ήταν σίγουρος γι' αυτό. Τώρα, όμως, έφηβος πια, φοβάται να αποκαλύψει το μυστικό του στον πατέρα του που τον βλέπει μελλοντικό συνέταιρο στην επικερδή επιχείρησή του. Όταν γνωρίζει κι ερωτεύεται τη Μαρία, μια νεαρή Βορειοηπειρώτισσα που καίγεται να γίνει μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα ή των Γιατρών του Κόσμου, θέλει να μοιραστεί το όνειρό του. Προτού όμως πραγματοποιήσουν αυτότους το όνειρο, η αρρώστια και η ανάγκη χτυπούν την πόρτα τους και γίνονται «γιατροί» στα προσφυγικά του...Νέου Κόσμου, όπου ένα μικρό παιδάκι από την Αρμενία, που βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, αρρωσταίνει βαριά, και οι συνθήκες παραμονής του στην Ελλάδα καθώς και η οικονομική του κατάσταση δεν επιτρέπουν την άμεση νοσηλεία του.

Έτσι αρχίζει μια κούρσα αναμέτρησης με τον χρόνο με αλλεπάλληλες ανατροπές που μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο τους. 'Αραγε οι δύο μικροί «γιατροί» θα την κερδίσουν;

Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα με ανθρωπιστικό μήνυμα, γραμμένο με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος της Λένας Μερίκα.

ISBN: 978-960-04-2394-5
Συγγραφέας: ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΝΑ
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Σελίδες: 142


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.