Αρχική Σχολή Γονέων Οι γονείς επιστρέφουν στα θρανία για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τα παιδιά

Οι γονείς επιστρέφουν στα θρανία για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τα παιδιά

Οι γονείς αντιμετωπίζουν καθημερινά πλήθος ερωτήσεων και πολυάριθμες αγωνιώδεις καταστάσεις με τα παιδιά τους.Συχνά αισθάνονται ότι τα γεγονότα τους ξεπερνούν, αγωνιούν,φοβούνται και νιώθουν αδυναμία να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες. Πολλές φορές πασχίζουν να συμβιβάσουν την ανάγκη τους να προστατεύσουν τα παιδιάτους, δίνοντάς τους όμως ταυτόχρονα τις ανάλογες ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να ενηλικιωθούν. Είναι αλήθεια όμως ότι η εποχή μας είναι ιδιαίτερα αγχώδης, υπάρχει αύξηση της βίας, καταστροφή του περιβάλλοντος κ.λ.π. Μέσα σε ένα κόσμο τόσο ασταθή είναι συχνά πολύ δύσκολο για τους γονείς να αντλήσουν ικανοποίηση και να αισθανθούν χαρά για τη ζωή, πόσο μάλλον να αποτελέσουν πρότυπα χαράς για τα παιδιά τους.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει έναν νέο κύκλο συναντήσεων Ομάδας Γονέων. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία, με την υποστήριξη εξειδικευμένων στελεχών, να ανταλλάξουν απόψεις, προβληματισμούς και συναισθήματα σχετικά με την επικοινωνία στην οικογένεια και τις σχέσεις των μελών της. Παράλληλα, θα μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε βασικά ζητήματα που τους ενδιαφέρουν. Η Ομάδα απευθύνεται σε γονείς που έχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Οι συναντήσεις θα είναι πρωινές, διάρκειας δύο ωρών, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης των αιτούντων. Τόπος διεξαγωγής των συναντήσεων θα είναι η Αίθουσα 7, των παλαιών δημοτικών Σφαγείων στον Ταύρο, στην οδό Επταλόφου.

Η συμμετοχή στην Ομάδα είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι και στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr .

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία – Κοινότητας Ταύρου, Επταλόφου 2- Κτίριο 1 (9.00-14.00) ή στα τηλέφωνα: 2103462125 – 2103426414, fax : 2103463116, email: kydt@tavros.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.