Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Οι γονείς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής παιδική διατροφής στα Public Θεσσαλονίκης (30/4 & 27/5)

Οι γονείς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής παιδική διατροφής στα Public Θεσσαλονίκης (30/4 & 27/5)

32249-Prosklisi-ThessalonikiΤα παιδιά αναπτύσσονται γρήγορα και καθημερινά αναπτύσσουν έντονη σωματική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξημένες ανάγκες σε θερμίδες, σίδηρο, ασβέστιο και βιταμίνες. Στόχος όλων των γονιών είναι να τους προσφέρουν μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή, που θα καλύψει τις ιδιαίτερες διατροφικές τους ανάγκες. Οι  διατροφικές συνήθειες αναπτύσσονται στην παιδική ηλικία, γι” αυτό είναι σημαντικό να εισάγουμε ποικίλα φαγητά με έναν ευχάριστο τρόπο, χωρίς αντιπαραθέσεις.

Τα Public και οι εκδόσεις Μίνωας  σας προσκαλούν στα σεμινάρια διατροφής για γονείς από την Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής.

473468-kids-eating-their-greens

1ο Σεμινάριο: Τετάρτη 30 Απριλίου στις 19:00
Εισηγήτρια: Αναστασία Κόκκαλη, Κλινική Διαιτολόγος–Διατροφολόγος, BSc

2ο Σεμινάριο: Τρίτη 27 Μαΐου στις 19:00
Εισηγήτρια: Βαλασία Τοκμακίδου, Κλινική Διαιτολόγος–Διατροφολόγος, BSc

Ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr

Public Θεσσαλονίκης
Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33, Θεσσαλονίκη
2310 22 72 88


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.