Αρχική InfoDad Οι γονείς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής παιδική διατροφής στα Public Χαλανδρίου (10/4)

Οι γονείς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής παιδική διατροφής στα Public Χαλανδρίου (10/4)

1964863_657526680951616_1165610770_nΤα παιδιά αναπτύσσονται γρήγορα και καθημερινά αναπτύσσουν έντονη σωματική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξημένες ανάγκες σε θερμίδες, σίδηρο, ασβέστιο και βιταμίνες. Στόχος όλων των γονιών είναι να τους προσφέρουν μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή, που θα καλύψει τις ιδιαίτερες διατροφικές τους ανάγκες. Οι καλές διατροφικές συνήθειες αναπτύσσονται στην παιδική ηλικία, γι' αυτό είναι σημαντικό να εισάγουμε ποικίλα φαγητά με έναν ευχάριστο τρόπο, χωρίς αντιπαραθέσεις.

Εξάλλου, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι διατροφικές συνήθειες που αποκτούν τα παιδιά  από μικρά τα ακολουθούν για το υπόλοιπο της ενήλικης ζωής  τους. Εάν λοιπόν νιώθετε ότι δεν γνωρίζετε βασικά στοιχεία για τα ζητήματα της σωστής διατροφής των παιδιών τότε αξίζει να δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν σεμινάριο διατροφής που διοργανώνουν απο κοινού τα Public Χαλανδρίου και οι εκδόσεις Μίνωας  σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 19:00.

Εισηγητής: Ελίνα Ασημακοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος–Διατροφολόγος, BSc

family-eatingΤα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:

  • Παράγοντες παιδικής παχυσαρκίας
  • Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την παιδική ανάπτυξη Σειρά ένταξης τροφίμων στην παιδική διατροφή
  • Πρότυπο ημερήσιο διατροφικό μενού Διατροφικές οδηγίες για παιδιά και γονείς

Ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr

Public Χαλανδρίου

Γκίνη 5, Χαλάνδρι,

210 68 28 934


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.