Αρχική Back to school "Οι γονείς ρωτούν - οι ειδικοί απαντούν" - Πώς θα ετοιμάσουμε το "ταπεράκι" του σχολείου ώστε να είναι θρεπτικό και υγιεινό για τα παιδιά (Avenue 26/9)

"Οι γονείς ρωτούν - οι ειδικοί απαντούν" - Πώς θα ετοιμάσουμε το "ταπεράκι" του σχολείου ώστε να είναι θρεπτικό και υγιεινό για τα παιδιά (Avenue 26/9)

Κι αφού πέρασε και η "αργία" των εκλογών, οι μαθητές ακάθεκτοι επέστρεψαν στα θρανία τους έτοιμοι να κατακτήσουν γνώση και να βιώσουν ευχάριστες μαθητικές εμπειρίες. Οι γονείς, συμπαραστάτες σ' αυτό το δημιουργικό ταξίδι, "καταστρώνουν" τα δικά τους σχέδια και πλάνα, με βασικής προτεραιότητας αυτό της προετοιμασίας ενός υγιεινού κολατσιού.

Πώς θα ετοιμάσουμε όμως κάθε μία από τις πέντε σχολικές ημέρες το "ταπεράκι" του σχολείου ώστε να είναι θρεπτικό και υγιεινό για τα παιδιά; Μια ερώτηση που βασανίζει καθημερινά τους γονείς, αφού γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το σωστό φαγητό για τα παιδιά μέσα και έξω από το σπίτι.

Ελάτε το Σάββατο 26/9, στις 13.00, στη μικρή πλατεία του Avenue για να ακούσουμε όσα θα μας πει για τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των παιδιών μας ανάλογα με την ηλικιακή τους ανάπτυξη, η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. Μαίρη Σελανικλή. Αφού μας υποδείξει διαφορετικά εύκολα και υγιεινά σνακ, που μπορούν να πάρουν τα παιδιά στο σχολείο, στη συνέχεια θα απαντήσει στις απορίες και τις ερωτήσεις μας.
After-school-binge

Κύκλος ομιλιών "Οι γονείς ρωτούν-οι ειδικοί απαντούν"

Ομιλήτρια: Μαίρη Σελανικλή

Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc.

Συγγραφέας του παραμυθιού το Διατροφονήσι

Στο Εμπορικό Κέντρο Avenue


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.