Οι γονείς της Πάτρας ξεσπούν: “Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα. Μας κατακρίνουν επειδή χαμογελάμε”

Γρηγόρης Λέων: "Η Τζωρτζίνα δεν πέθανε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα"

Για πρώτη φορά οι γονείς της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, μιλούν στις Αλήθειες με τη Ζήνα και περιγράφουν όσα έγιναν.

Mάλιστα οι γονείς πήραν θέση και απάντησαν στα αρνητικά σχόλια που εξέλαβαν από πολλούς για τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις φωτογραφίες που τους δείχνουν χαμογελαστούς ενόσω έχουν προηγηθεί οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας.

“Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα. Μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου επειδή χαμογελάμε” είπαν οι γονείς.

Το ξέσπασμα της μάνας

“‘Εχω ακούσει τα πάντα. Είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα.” με αυτά τα λόγιοα ξεσπά η μητέρα στις κατηγορίες που ακούγονται άκριτα εις βάρος της.

«Ρούλα, έκανες κακό στα παιδιά σου;» ρώτησε τη μητέρα ο δημοσιογράφος, με τη μητέρα να απαντά πως «κανένας δεν ήρθε να με ρωτήσει πως ζω, πώς πείραζα εγώ να παιδιά μου;». Ο πατέρας των τριών παιδιών δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες, σημειώνοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να πειράξει κανείς τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας.

“Οι δημοσιογράφοι έπεσαν πολύ χαμηλά”

«Οι δημοσιογράφοι πέσανε πολύ χαμηλά για ένα κομμάτι ψωμί και ρίξανε το δημοσιογραφικό επίπεδο», είπε ο, οργισμένος, Μάνος Δασκαλάκης.

Στο ερώτημα για τις σπουδές της στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο, η μητέρα είπε ότι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο δεν του διδάσκουν πως να σκοτώνεις. «Μου έκανε ο Μάνος δώρο κάποια σεμινάρια στο ανοιχτό πανεπιστήμιο για την εγκληματολογία. Εκεί δεν σου μαθαίνουν να σκοτώνεις αλλά να λύνεις εγκλήματα» τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Μια οικογένεια όταν έχει προβλήματα, δεν σημαίνει ότι θα σκοτώσει τα παιδιά της για να φέρει πίσω τον άνδρα ή τη γυναίκα» συνέχισε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας… Η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της”

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας… Η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της”, λέει ο Μάνος…

“Καλούμαι να απολογηθώ για πράγματα που δεν μπορώ να ξεστομίσω…. Καταλαβαίνω την οργή του κόσμου, υπάρχουν εγκλήματα, αλλά δεν είμαστε όλοι δολοφόνοι”, λέει η Ρούλα.

Για τις σπουδές στην Εγκληματολογία

Στο ερώτημα για τις σπουδές της στην Εγκληματολογία, η μητέρα είπε ότι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο δεν του διδάσκουν πως να σκοτώνεις. «Μου έκανε ο Μάνος δώρο κάποια σεμινάρια στο ανοιχτό πανεπιστήμιο για την εγκληματολογία. Εκεί δεν σου μαθαίνουν να σκοτώνεις αλλά να λύνεις εγκλήματα» τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Οι γονείς των 3 παιδιών από την Πάτρα “σπάνε” τη σιωπή τους και απαντάνε για όλα

Το Μουσείο Ζωολογίας υποδέχεται μικρούς και μεγάλους με 2 ευρώ είσοδο το σαββατοκύριακο (19-20/2)

H μαμά των 3 παιδιών ξεσπά : “Καμία μάνα δεν αφήνει το παιδί της μόνο στο νοσοκομείο”