Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Οι γυναίκες ασκούνται δωρεάν στο πρόγραμμα του Δήμου Πατρέων

Οι γυναίκες ασκούνται δωρεάν στο πρόγραμμα του Δήμου Πατρέων

slexΣυνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του το Τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες που δημιούργησε το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού.

Στόχος του προγράμματος είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου της γυναίκας με στόχο την καταπολέμηση του άγχους, και την επίτευξη της βελτίωσης της φυσικής της κατάστασης και τη διατήρηση της σωματικής της διάπλασης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών .

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται από Εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους, κάθε Τρίτη, στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης, 7ος όροφος ή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τις αντίστοιχες ώρες υλοποίησης του προγράμματος.

Πληροφορίες στα τηλ.2610 313404,2610 342270, στο email onap@otenet.gr ή στα γραφεία του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από οδό Ρίτσου).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.