Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Oι καλοφαγάδες δίνουν ραντεβού στις «Γειτονιές των γεύσεων»

Oι καλοφαγάδες δίνουν ραντεβού στις «Γειτονιές των γεύσεων»

Thessaloniki-Food-FestivalΓαστρονομική γιορτή στην πλατεία Ναυαρίνου, ένα street food party, με τίτλο «oι Γειτονιές των Γεύσεων», διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival.

Στη γευστική εκδήλωση στην πλατεία Ναυαρίνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18:00 έως τις 20:30, θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους από καταστηματάρχες της ιστορικής γειτονιάς του κέντρου (μεζεδοπωλεία, ουζερί, παραδοσιακά ταβερνάκια) εδέσματα από την θεσσαλονικιώτικη κουζίνα.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν οι ήχοι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και μουσικές επιλογές από DJ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.