Αρχική InfoBaby Τοκετός Οι καλύτερες φωτογραφίες τοκετού για το 2016 θα σας συγκλονίσουν!

Οι καλύτερες φωτογραφίες τοκετού για το 2016 θα σας συγκλονίσουν!

Όπως κάθε μητέρα γνωρίζει, η στιγμή του τοκετού μπορεί να είναι συναισθηματική, απρόβλεπτη και συναρπαστική, αλλά είναι πάντα όμορφη! Η Διεθνής Ένωση για επαγγελματίες φωτογράφους γεννήσεων "αιχμαλωτίζει" αυτή την πραγματικότητα, ανακοινώνοντας τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας για το 2016. Η Πρόεδρος της Ένωσης, Lyndsay Stradtner, αναφέρει ότι φέτος είναι η 5η χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός: «Στόχος μας ήταν να ομαλοποιήσουμε τον τοκετό και τις διάφορες εμπειρίες γέννησης που έχουν οι γυναίκες. Ήταν μια απίστευτα δύσκολη χρονιά, είχαμε τόσες πολλές θαυμάσιες συμμετοχές!».

Κάθε μία από τις νικήτριες φωτογραφίες αφηγείται μια μοναδική ιστορία, αναδεικνύοντας διαφορετικούς τρόπους γέννησης, από τοκετούς στο μαιευτήριο μέχρι μέσα στο νερό! Και κάθε μία από τις φωτογραφίες σημαίνουν τόσα πολλά για τους φωτογράφους, όσο και για τις μητέρες που απεικονίζονται σε αυτές.

Η καλύτερη εικόνα για το 2016

Η καλύτερη φωτογραφία για το 2016

Η καλύτερη στην κατηγορία μετά τον τοκετό

Η καλύτερη στην κατηγορία: Μετά τον τοκετό

Η καλύτερη στην κατηγορία πριν τον τοκετό

Η καλύτερη στην κατηγορία: Πριν τον τοκετό

Η καλύτερη στην κατηγορία: Τοκετός

Η καλύτερη στην κατηγορία: Τοκετός

Τιμητική Διάκριση

Τιμητική Διάκριση


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.