Οι κανόνες που ακολουθούν καλοντυμένες γυναίκες

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που ακολουθούν πιστά όλες εκείνες οι γυναίκες που αντικειμενικά θεωρούνται καλοντυμένες.
Δείτε ποιοι είναι:

1)Αρχικά βρίσκουν το στυλ τους. Ανακαλύπτουν όχι μόνο αυτό που τους ταιριάζει και μπορούν να υποστηρίξουν αλλά και αυτό που τις βολεύει.
2) Οργανώνουν σωστά τη ντουλάπα τους. Τα σωστά οργανωμένα ρούχα και αξεσουάρ μέσα στη ντουλάπα δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα των πιθανών στυλιστικών επιλογών καθημερινά αλλά και βοηθούν να δημιουργούν οι γυναίκες εύκολα το αγαπημένο τους look. Στην αντίθετη περίπτωση όπου επικρατεί »χάος» στη ντουλάπα σαφώς δεν είναι εύκολο να βρουν αυτό που ψάχνουν ή ακόμα χειρότερα να μην το σκεφτούν σαν επιλογή.
3)Ελέγχουν πάντα τδεν έον καιρό. Ειδικά σε εποχές όπως το φθινόπωρο και η άνοιξη που ο καιρός δεν είναι σταθερός. Αν δηλαδή υπάρχει πιθανότητα βροχής, είναι καλό να φορέσει μια αδιάβροχη καμπαρντίνα και να έχει μαζί της ομπρέλα.
4)Συνδυάζουν επώνυμα με low budget κομμάτια. Άπειρα παραδείγματα από celebrities, fashion bloggers και πολλές ακόμα κυρίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
5)Δίνουν την απαραίτητη σημασία στην εφαρμογή. Τα ρούχα είναι γεγονός πως πρέπει να ταιριάζουν στον σωματότυπο της κάθε γυναίκας και να αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία. Μόνο σε αυτή την περίπτωση το ρούχο και η κυρία που το φοράει δείχνει θηλυκό και σέξυ.
6)Τα ρούχα είναι πάντα σιδερωμένα. Η καλοντυμένη γυναίκα είναι και περιποιημένη. Ένα πουκάμισο π.χ όσο ωραίο και αν είναι, αν είναι τσαλακωμένο καταστρέφει όλο το look.
7) Ποντάρουν στα κοσμήματα. Και όχι απαραίτητα τα ακριβά. Ένα oversized κολιέ, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αναδείξει π.χ ένα κατά τ’ άλλα πολύ απλό look, όπως ένα μονόχρωμο φόρεμα.