Αρχική InfoDad ''Οι κήποι της Αθήνας'' στον κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (13/4)

''Οι κήποι της Αθήνας'' στον κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (13/4)

μουσειο_n

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 17.00 οι Κήποι της Αθήνας συναντούν ''την Πατησίων μας''. Το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ (οργανισμός πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων), το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, τη διεύθυνση πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Πατησίων Αλυσίδα και την ''Τεχνόπολις'' του Δήμου Αθηναίων, στo πλαίσιo του ετήσιου προγράμματος ''Κήποι της Αθήνας'' πραγματοποιεί καλλιτεχνική εκδήλωση το Σαββάτου 13 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στον κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων 44.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 17.00 με δρώμενα παραστατικών τεχνών από την επαγγελματική ομάδα της σχολής τσίρκου Circus Dayz, παντομιμικά δρώμενα από την ομάδα AερΗχώ και θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του Λευτέρη Καλκάνη στις 18.00.
Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την ΕΡΤ, το ΡΣ 984, την 1η και 6η διαμερισματική κοινότητα του Δήμου Αθηναίων καθώς και άλλους τοπικούς συλλόγους και επιτροπές κατοίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέχετε στην σελίδα

athensartnetwork.blogspot.gr
www.namuseum.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.