Αρχική Infokids Αποδράσεις Οι λιλιπούτειοι δημότες της Πεντέλης προετοιμάζονται για το φθινοπωρινό Camp του Δήμου!

Οι λιλιπούτειοι δημότες της Πεντέλης προετοιμάζονται για το φθινοπωρινό Camp του Δήμου!

SummerCampΟλοκληρώθηκε το διάρκειας επτά εβδομάδων Καλοκαιρινό Camp του Δήμου Πεντέλης, στη διάρκεια του οποίου περίπου 700 παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών, απόλαυσαν οκτώ διαφορετικά αθλήματα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) του Δήμου Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης συνεχάρη τον πρόεδρο του ΟΠΑΘ Βασίλειο Μπούρα, τη διοίκηση του Οργανισμού και όλους όσοι εργάστηκαν για την οργάνωση και την υλοποίηση του camp, «για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την ευσυνειδησία που υλοποίησαν το όλο έργο, ώστε τόσα παιδιά να απασχοληθούν εποικοδομητικά χωρίς κανένα πρόβλημα».

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος, λόγω της μεγάλης ζήτησης από γονείς, στους προγραμματισμούς του είναι η δημιουργία και ενός Φθινοπωρινού Αθλητικού Προγράμματος Απασχόλησης των παιδιών, διάρκειας δύο εβδομάδων, από 31 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου.

Για πληροφορίες – εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από 24 Αυγούστου 2015 στη Γραμματεία του ΔΑΚ Μελισσίων (Κολυμβητήριο) ή στα τηλέφωνα 210 8045189, 210 8104082, 210 8104083


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.