Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Οι λιλιπούτειοι σεφ μαγειρεύουν και διασκεδάζουν στο Cooking summer camp!

Οι λιλιπούτειοι σεφ μαγειρεύουν και διασκεδάζουν στο Cooking summer camp!

Little-Chef-picture_2Εάν το παιδάκι σας έχει γαστρονομικές ανησυχίες και κάθε φορά που σας βλέπει στη κουζίνα σπεύδει να σας βοηθήσει και να βάλει κι αυτό τη μαγειρική του πινελιά τότε αξίζει μια θέση στο Cooking summer camp. Πρόκειται για το μοναδικό καλοκαιρινό πρόγραμμα που συνδυάζει τη μαγειρική με την ψυχαγωγία, την διασκέδαση και την εκμάθηση με τη σφραγίδα του Kids Cooking Club στη Γλυφάδα, της πρώτης Σχολής Μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα.

Το Cooking Summer Camp με βασική θεματολογία τη μαγειρική έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να απασχολούνται ευχάριστα και πάνω απ' όλα δημιουργικά από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι τις οικογενειακές διακοπές. Κάθε εβδομάδα δραστηριοτήτων θα αποτελεί μία μαγειρική ενότητα με δύο ώρες μάθημα μαγειρικής, σε συνδυασμό ομαδικών παιχνιδιών και δημιουργικών εργαστηρίων εικαστικών τεχνών με βάση την διατροφή και την θρέψη, όπου τα παιδιά συμμετέχουν βιωματικά παίζοντας και διασκεδάζοντας.

59902_441573929014_6108855_nΜέσω της συμμετοχής τους στο  μαγειρικό καλοκαιρινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων οι λιλιπούτειοι επίδοξοι σεφ θα μάθουν να μαγειρεύουν, να ψήνουν, να ζυμώνουν καθώς επίσης και να επεξεργάζονται σωστά τα υλικά. Διδάσκονται τις διατροφικές κατηγορίες γευμάτων (πρωινό – πρόγευμα – δεκατιανό – μεσημεριανό – απογευματινό – βραδινό) και παίρνουν μια πρώτη γεύση της κατηγοριοποίησης των συνταγών. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι το γεγονός ότι εξοικοιώνονται με έναν υγιεινό τρόπο διατροφής μαθαίνοντας να επιλέγουν σωστά τα τρόφιμα που θα καταναλώσουν, εξασκούν την λεπτή κινητικότητά τους με ασφάλεια στην κουζίνα και τέλος αναπτύσσουν την συνεργασία και την επικοινωνία.

Το πρόγραμμα διεξάγεται υπό την καθοδήγηση της εμψυγχώτρια μαγειρικής έκφρασης (Παιδαγωγού), της Διατροφολόγου-Ιατρού και του Chef της Σχολής. Τα παιδιά περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους μαγειρεύοντας καθ’ ολοκληρία μόνα τους διάφορα εδέσματα ενώ οι γονείς έχουν την πολύτιμη δυνατότητα να σχεδιάσουν το προσωπικό πρόγραμμα του παιδιού τους με βάση τις ημέρες που είναι διαθέσιμες.

Τα μικρά μαγειρόπουλα στην δημιουργική καλοκαιρινή τους απασχόληση να έχουν μαζί τους:

το βιβλιάριο υγείας τους
παπουτσάκια τύπου σαμπό καθαρά μόνο για τον χώρο
άνετο ρουχισμό
κολατσιό

Πότε: Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος

Ημέρες : Δευτέρα - Παρασκευή

Ηλικίες: 4 έως 16 χρονών.

Ωράριο:Βασικό 8 - 2.00 μ.μ.

Κόστος: 148 ευρώ /εβδομάδα ( συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ ) ή 30 ευρώ /ημέρα ( συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ )

Τι παρέχεται:

  • πρώτες ύλες
  • ενδυμασία & προσωπικός εξοπλισμός των παιδιών
  • σκεύη που θα χρησιμοποιήσουν
  • αναλώσιμα μαγειρέματος και σερβιρίσματος
  • ισορροπημένες διατροφικά συνταγές ειδικά προσαρμοσμένες για την υλοποίηση τους από τα παιδιά, όπου δίνονται αναλυτικά στους γονείς
  • αντισηπτική απολύμανση των πάγκων και των χεριών τους με αντισηπτικά προϊόντα ISO 9002 – EN 46002 έναντι των μεταδιδόμενων ασθενειών

Kids Cooking Club

Δημητρίου Ράλλη 104 & Αντ. Θεοχάρη
Καλλίπολη - Πειραιάς - 18539
Τηλ: 210 4514888Ναπολέοντος Ζέρβα 58 & Ηρακλέους
Γλυφάδα 166 75

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.