Αρχική InfoMommy Συμβουλές Οι μαγικές ιδιότητες του αλατιού εκτός κουζίνας...

Οι μαγικές ιδιότητες του αλατιού εκτός κουζίνας...

image

Το αλάτι μπορεί να ειναι απαραίτητο υλικό στο φαγητό αλλα οι ιδιότητές του, δεν περιορίζονται μόνο εκεί καθώς λειτουργεί, -και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά- ως φυσικό καθαριστικό για υφάσματα και σκεύη!

Δείτε πώς...
Υφάσματα: Αναμίξτε λίγο αλάτι με χυμό λεμονιού. Το μείγμα που θα δημιουργηθεί ειναι ιδανικό για να αφαιρέσετε τα ίχνη σκουριάς από ρούχα, σεντόνια και ριχτάρια!
Σκεύη: Στύψτε καλά μια λεμονόκουπα από το χυμό της και ρίξτε πάνω της μια πρέζα αλάτι. Τριβοντας με αυτή τη λεμονόκουπα, οξειδωμένα σκεύη από ορείχαλκο και κασσίτερο θα επανέλθει η λάμψη τους! Μην ξεχάσετε όμως μετά να ξεπλύνετε καλά τα σκεύη από το μείγμα γιατί διαφορετικά θα «πρασινίσουν».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.