Αρχική InfoMommy Νέα Οι μαμάδες της Ελασσόνας ενώθηκαν μέσω Facebook και διεκδικούν καλύτερες υποδομές στις παιδικές χαρέςς της πόλης

Οι μαμάδες της Ελασσόνας ενώθηκαν μέσω Facebook και διεκδικούν καλύτερες υποδομές στις παιδικές χαρέςς της πόλης

74Ξεσηκώθηκαν οι μαμάδες της Ελασσόνας για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών παιχνιδιού για τα παιδιά τους. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες μετά από οργάνωση και κάλεσμα μέσω facebook ξεκίνησαν σειρά κινητοποιήσεων στις παιδικές χαρές της πόλης, ζητώντας άμεσες παρεμβάσεις προκειμένου τα παιδιά τους να παίζουν με ασφάλεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kosmoslarissa.gr oι μαμάδες αλλά και οι εκπρόσωποι του Τομέα Περιβάλοντος των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών που συμμετέχουν εξίσου στις εν λόγω πρωτότυπες δράσεις , κάνουν λόγο για εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές με σπασμένες κούνιες, ξέφραγες περιφράξεις και χορτάρια που δεν αποψιλώθηκαν, εκφράζοντας την έντονη αντίδραση τους για όσα αντικρίζουν καθημερινά στους χώρους όπου τα παιδιά τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.