Οι μαθητές Δημοτικού της Ηλιούπολης διαβάζουν τα μαθήματά τους και λύνουν τις απορίες τους στην ενισχυτική διδασκαλία

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, αξιολογώντας τη μεγάλη συμμετοχή και την επιτυχία του προγράμματος, διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το θεσμό της Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Τα τμήματα απευθύνονται σε μαθητές του Δημοτικού που κατοικούν και φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δηλώνουν οικογενειακό εισόδημα έως 13.000 ευρώ.Στο πρόγραμμα θα διδάσκονται τα κύρια μαθήματα σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας, Εθελοντισμού, Δ.Β.Μ. & Πολ. Ισότητας στα τηλέφωνα: 210-9970115 – 210-9970134, προσκομίζοντας εκκαθαριστικό σημείωμα ΔΟΥ.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 9:00 έως 13:00 τις εργάσιμες ημέρες.

Το πρόγραμμα και η έναρξη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί σε ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών, για την οποία θα γίνει έγκαιρη ενημέρωση.

Υπεύθυνοι του Προγράμματος είναι ο Εκπαιδευτικός – Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Πανταζόπουλος και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού κα Δήμητρα Κορμά.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που αναλαμβάνουν διδασκαλία στα τμήματά του και θα λειτουργήσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Λ. Ειρήνης και Φλέμιγκ).