Αρχική InfoSchool Δημοτικό Οι μαθητές δίνουν το "παρών" στους Αγώνες Δρόμου Αντοχής με Φυσικά Εμπόδια (6/4)

Οι μαθητές δίνουν το "παρών" στους Αγώνες Δρόμου Αντοχής με Φυσικά Εμπόδια (6/4)

agones antoxis afisa telΑν για σένα το τρέξιμο δεν είναι μόνο αθλητική δραστηριότητα, αλλά πάθος διασκέδαση και τρόπος ζωής, διάδωσε το και έλα να τρέξεις με τους φίλους σου. Για τρίτη συνεχή χρονιά δίνουμε ραντεβού την Κυριακή το πρωί 6 Απριλίου  και ώρα 10.30 στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο, (Αφετηρία-Τερματισμός), στην οδό Ζέρβα 6 (κοντά στο Δημαρχείο Γλυφάδας), για τους αγώνες δρόμου αντοχής Σχολείων - Συλλόγων Αττικής με φυσικά εμπόδια για παιδιά 5 - 15 ετών.

Οι αγώνες εκτός από την αθλητική τους διάσταση έχουν και κοινωνική. Με κάθε συμμετοχή ενισχύουμε το κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου Γλυφάδας ενόψει της εορτής του Πάσχα, προκειμένου να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Γλυφάδας και ο Αθλητικός Τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ με την υποστήριξη του Γ.Σ. Γλυφάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με ΦΑΞ στο τηλ. 210 9637 550 μέχρι την Παρασκευή 4/4/2014 και ώρα 14.00

Πληροφορίες: τηλ. 210 9602 130


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.