Αρχική InfoSchool Δημοτικό Οι μαθητές ενημερώνονται για «το διαδίκτυο στη ζωή μας: μάθηση, ψυχαγωγία, ασφάλεια»

Οι μαθητές ενημερώνονται για «το διαδίκτυο στη ζωή μας: μάθηση, ψυχαγωγία, ασφάλεια»

computer-labs-sr-with-students-500Ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με σκοπό να παρακολουθήσουν οι μαθητές την ενημεωτική παρουσίαση για το ρόλο του διαδικτύου στην καθημερινότητα μας υπό τον τίτλο «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας: Μάθηση, Ψυχαγωγία, Ασφάλεια».

Η παρουσίαση πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Νέων Τεχνολογιών και μπορούν να την παρακολουθήσουν μαθητές της Ε’ και της Στ’ Δημοτικού σχολείου, καθώς και μαθητές Α’, Β’ & Γ’ Γυμνασίου, σχολικών μονάδων Α’, Β’, Γ’, Δ’ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές ενημερώνονται για τη χρήση του Διαδικτύου, τις δυνατότητες που προσφέρει στη μάθηση, στην επικοινωνία, στην πληροφόρηση και στην ψυχαγωγία. Παράλληλα, παρουσιάζονται θέματα που αφορούν στην Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου.

Η ενημερωτική παρουσίαση έχει βιωματικό χαρακτήρα, με τη χρήση φορητών Η/Υ, διαδραστικού πίνακα, εργαλείων Web 2.0 και εκπαιδευτικών λογισμικών, η διάρκειά της είναι 60 λεπτά και μπορούν να την παρακολουθήσουν έως και 30 μαθητές.

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται από τις 9 Ιανουαρίου 2014 έως και τις 15 Μαΐου 2014 (μια επίσκεψη κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ώρες 10:00-11:30).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.