Αρχική InfoSchool Λύκειο Οι μαθητές ενημερώνονται για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στην Κηφισιά (29/6)

Οι μαθητές ενημερώνονται για τον επαγγελματικό προσανατολισμό στην Κηφισιά (29/6)

SchoolTeensJobs_icon2Ανοιχτή εκδήλωση για όλους τους γονείς και μαθητές, διοργανώνει την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 11 το πρωί, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Computer Academy στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» με θέματα την ερμηνεία των αποτελεσμάτων του τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Άριστον», την προσομοίωση συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου 2014, τις αναμενόμενες βάσεις του 2014 καθώς και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας και στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας σύμφωνα με το Νέο Λύκειο.

Είναι γνωστό πως η επιλογή ομάδας προσανατολισμού καθώς και η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου αποτελούν διαδικασίες μέσα από τις οποίες καλούνται οι υποψήφιοι να κάνουν καθοριστικές επιλογές οι οποίες θα χαράξουν την περαιτέρω πορεία τους. Η εκδήλωση θα έχει το χαρακτήρα βιωματικού σεμιναρίου το οποίο αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων Λυκείου οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν δοκιμαστικά μηχανογραφικά δελτία τα οποία θα διανεμηθούν για το σκοπό αυτό.

Δημαρχείο Κηφισιάς
ΔΙΟΝΥΣΟΥ κ' ΜΥΡΣΙΝΗΣ 2
213 2007100


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.