Αρχική InfoTeens Νέα Οι μαθητές ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν για τα γενέθλια του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου- Λυκείου Παλλήνης (21/6)

Οι μαθητές ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν για τα γενέθλια του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου- Λυκείου Παλλήνης (21/6)

118293Το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ, το Θέατρο Βράχων υποδέχεται 10 μουσικά σχολεία της Αττικής και της περιφέρειας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 χρόνια της ίδρυσης του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου Παλλήνης καθώς και τα 25 χρόνια του θεσμού των μουσικών σχολείων με μπάντες, συμφωνικές ορχήστρες, τζαζ σύνολα, παραδοσιακή μουσική, καλλιτεχνικά και λογοτεχνικά δρώμενα. Οι χώροι του Θεάτρου Βράχων θα πλημμυρίσουν με μουσική από τους μαθητές των μουσικών σχολείων.

ekdilosi-logotexniko09-01Ας γνωρίσουμε το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Παλλήνης  

Από το 1988, έτος ίδρυσης του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου -Λυκείου Παλλήνης, ο μουσικός χάρτης της χώρας έχει αλλάξει. Στη διάρκεια των χρόνων που ακολούθησαν ιδρύθηκαν άλλα 41 Μουσικά Σχολεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία έδωσαν νέα πνοή στην δημόσια εκπαίδευση της χώρας μας. Η φράση μουσικό σχολείο έχει γραφεί σε εκατοντάδες βιογραφικά αξιόλογων νέων μουσικών, που πρωταγωνιστούν σήμερα στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Ιδιαίτερα η ελληνική παραδοσιακή μουσική ενισχύθηκε με νέους μουσικούς, οι οποίοι μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έδωσαν στα ελληνικά παραδοσιακά όργανα - που κινδύνευαν να εξαφανιστούν και βρίσκονταν στα χέρια λίγων μόνο, μεγάλων σε ηλικία, μουσικών - τη θέση που τους αξίζει, ανανεώνοντας έτσι τη μουσική μας παράδοση.
Είσοδος ελεύθερη.

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Είσοδος από Πλατεία Αναγνωσταρά, Βύρωνας

210-7626438


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.