Αρχική InfoSchool Λύκειο Οι μαθητές που θα δώσουν αθλήματα στις πανελλήνιες, προπονούνται δωρεάν στην Πεντέλη

Οι μαθητές που θα δώσουν αθλήματα στις πανελλήνιες, προπονούνται δωρεάν στην Πεντέλη

running2Ο Δήμος Πεντέλης, μέσω του «Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού», στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς τους δημότες του, διαθέτει δωρεάν του Αθλητικούς του χώρους και αναλαμβάνει την αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων, που πρόκειται να εξεταστούν σε πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα), για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές Σχολές, καθώς και στις Σχολές Αστυνομίας.

Οι αθλητικοί χώροι που διαθέτει είναι το Κολυμβητήριο, το Γυμναστήριο και το Γήπεδο Μελισσίων, κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Τόλιο Νίκο στο τηλέφωνο 210 8104082.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.